313: Як падпісацца і адпісацца з дапамогай прыкладання Google Podcasts iOS
Дадатак Google Podcasts для iOS

Падручнік для Google Podcasts для iOS:
Гэты падручнік пакажа вам, як: 1. Падпісацца на падкасты ў дадатку Google Podcasts для iOS 2. Адмяніць падпіску на Podcasts (з хатняга экрана і старонкі актыўнасці) 3. Прагледзець усе падпіскі (з хатняга экрана і старонкі актыўнасці)
Заўвага: унізе артыкула ёсць відэа-ўрок, калі вы хочаце прапусціць тэкставую частку.

Як падпісацца на падкасты (вывучыць старонку):
- Адкрыйце прыкладанне Google Podcasts на прыладзе iOS
- Націсніце на значок павелічальнага шкла, каб перайсці на старонку даследавання
- Шукаць падкаст альбо праглядаць тэмы
- Націсніце на вокладку любога шоу
- Націсніце кнопку + Падпісацца, каб падпісацца на падкаст

Як адпісацца ад падкастаў (галоўная старонка)
- Націсніце на галоўны значок унізе прыкладання
- Падпіскі знаходзяцца ў самым версе старонкі
- Націсніце на вокладку адной з падпісак
- Націсніце кнопку + Падпісаная, і знізу з'явіцца ўсплывальнае акно
- Націсніце Адпісацца, каб адмяніць падпіску на шоў
Заўвага: Вы таксама можаце адмяніць падпіску на шоў на старонцы актыўнасці, правяўшы пальцам налева на любой падпісцы і націснуўшы Адмяніць падпіску.

Як прагледзець усе падпіскі (старонка актыўнасці):
- Націсніце на значок актыўнасці ўнізе прыкладання (3 радкі са стрэлкай)
- Націсніце "Падпіскі" у верхнім меню навігацыі, каб прагледзець усе падпісаныя падкасты
- Правядзіце пальцам налева на любой падпісцы, каб адпісацца
Заўвага: Вы таксама можаце праглядзець усе падпіскі, націснуўшы на галоўную іконку, і ўсе вашыя падпіскі будуць знаходзіцца ў самым версе старонкі

Відэаўрок
Я дапамагаю людзям высвятляць рэчы
- Мяне завуць Майк Мэрфі, я - адзін гурт і падкастар. - Я раблю падкасты і навучальныя дапаможнікі, якія вучаць людзей, як зрабіць больш якасны кантэнт. - @mikeunplugged у Twitter ці Instagram - Я таксама працую штатным спецыялістам па падтрымцы прадуктаў у Simplecast